mini hidrocentrale

Misija vizija i vrednosti

Misija:

Potreba tržišta za inovativnošću i pružanju usluga po najvišim i poslednjim svetskim standardima u oblasti energetike i građevinarstva, nas obavezuje da se neprestano usavršavamo, unapređujemo i gradimo nas kolektiv.

Naš kolektiv se temelji pre svega na stručnosti kadrova koji iza sebe imaju neprocenljivo iskustvo u pomenutim oblastima, poverenju i odgovornosti, kao i međuljudskim odnosima koji su na zavidnom nivou.

Odgovornost prema Investitoru nas obavezuje da pružamo kvalitetne i komplentne informacija o isplativosti plasiranja svojih finansiskih sredstava na realizciju nekog projekta.

Kao takva naša firma garantuje kavalitet, pouzdanost i efikasnost u sprovođenju ideja Investitora koji zajedno sa nama vode brigu o zaštiti životne sredine i unapređenju i poboljšanju uslova za život budućih naraštaja.

Vizija:

Naša vizija je održavanje i podizanje prepoznatljivost našeg imena, sagrađenog na čvrstim temeljima stručnosti, pouzdanosti i kooperativnosti. Što nas prepoznaje kao lidera i pouzdanog partnera u realizaciji projeka baziranih na obnovljivim izvorima energije.

Moramo ostati dosledni i istrajni u nameri da neprekidno unapređujemo naš kolektiv, kao i poslovanje, čime u sprezi zajedno sa našim partnerima unapređujemo i životnu sredinu i na taj način ČINIMO SVET BOLJIM MESTOM ZA ŽIVOT.

Naše vrednosti:

Etika

Naša poslovna kultura se zasniva na integritetu i poštovanju prirode. Naš ugled je jedan od naših najvrednijih aduta.

Kvalitet

Izvršavamo poslove kvalitetnim radom, i uvek težimo ka poboljšanju našeg učinka.

Održivost

Mi delujemo, planiramo i postavljamo smernice za budućnost i dobrobit naše kompanije, klijenta, partnera i planete.

Briga za klijente

Klijenti i partneri zavređuju našu potpunu posvećenost i maksimalu pažnju. Reagujemo proaktivno, inovativno i fleksibilnom, čime neprestano širimo krug klijenata, partnera i prijatelja.

Pouzdanost

Kontinuirano unapređujemo standarde kvaliteta i upotrebom poslednjih svetskih trendova i ličnim pristupom poslu, kao i odabirom već dokazano renomiranih proizvođača, stvaramo pouzdana i efikasna rešenja za svoje klijente.

Odgovornost

Obavljanju svojih svakodnevnih dužnosti i obveza pristupamo savesno i progresivno. Proaktivnim i odgovornim pristupom svakom pojedinom poslu nastojimo unaprediti svoje rezultate i radnu okolinu.

Otvoreno i prijateljsko komuniciranje

U HIDRO-TANu gradimo radnu okolinu i atmosferu, zasnovanu na međusobnom poštovanju , uvažavanju i poverenju. Na ovaj način, uz zadovoljstvo klijenta, partnera, zaposlenih i vlasnika, u okruženju poverenja i saradnje, stvaramo uspešnu firmu.